21 апр. 2020 г., 09:36

Напук 

  Поэзия
454 0 0

Напук на всичко ще целувам слънцето

и със светлината негова ще грея!
В джоба нося на щастието зрънцето, 
което искам в живота да засея.
Не съм инат, както ме наричат. 
Просто имам принципи, които следвам. 
Прекрасно знаят, които ме обичат, 
че казаното първо, остава ми последно.
Не бих склонила пред предател, 
нито ще си замълча пък пред лъжата. 
Бих се сбила заради приятел
и никого не бих ранила по душата! 
Затова напук излиза, че живея. 
Просто истинска разхождам се в тълпата. 
Просто мога силно да се смея
и напук на всичко, да говоря и с луната! 

 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??