Искаш да ме нараниш -
Направи го в очите ми!
Искаш да ме заболи -
Забий сарказма си в сърцето ми!
Забивай надълбоко, да боли,
Излей си мъката, която ти тежи,
Пречистен ще излезеш ти,
А аз ще бъда по-силна от преди.
Ще те благословя, да бъдеш ти щастлив,
Ще се усмихна и ще ти простя.
Ще продължа своя път из света тъй голям,
За да намеря някой, който не иска да е сам!
19.08.2010г.
© Ренета Грънчарова Все права защищены