Sep 4, 2010, 8:10 AM

Наранена 

  Poetry » Phylosophy
751 0 3

 

Искаш да ме нараниш -

Направи го в очите ми!

Искаш да ме заболи -

Забий сарказма си в сърцето ми!

 

Забивай надълбоко, да боли,

Излей си мъката, която ти тежи,

Пречистен ще излезеш ти,

А аз ще бъда по-силна от преди.

 

Ще те благословя, да бъдеш ти щастлив,

Ще се усмихна и ще ти простя.

Ще продължа своя път из света тъй голям,

За да намеря някой, който не иска да е сам!

 

 

 

19.08.2010г.

 

© Ренета Грънчарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??