12 авг. 2010 г., 13:57

Нарани ме... 

  Поэзия » Любовная
1052 0 1

Ти дълбоко ме нарани...

Даде ми надежда,

след това жестоко я уби...

Всеки ден болката

бавно става част от мен...

Всеки час, всяка минута

животът ми става все по-сив и студен...

Откакто Ти си тръгна

и ме остави,

животът ми е изпълнен с тъга...

Всяка секунда

сърцето за теб все така кърви...

Всеки път ще е така,

защото не желаеш обичта...

Ти не пожела

и уби мен и Любовта...


© Наталия Благоева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??