12.08.2010 г., 13:57 ч.

Нарани ме... 

  Поезия » Любовна
1059 0 1

Ти дълбоко ме нарани...

Даде ми надежда,

след това жестоко я уби...

Всеки ден болката

бавно става част от мен...

Всеки час, всяка минута

животът ми става все по-сив и студен...

Откакто Ти си тръгна

и ме остави,

животът ми е изпълнен с тъга...

Всяка секунда

сърцето за теб все така кърви...

Всеки път ще е така,

защото не желаеш обичта...

Ти не пожела

и уби мен и Любовта...


© Наталия Благоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??