Топла, безснежна,
Новата година
в очите ми се вгледа.
Хвърли три пиратки огнени -
нека злото вдън земи
да е прогонено.
Шумно се разля шампанско
в чашите кристални -
нека да искри в любов
денят ми -
и да бъде празник!
И целувка неочаквана
ми прати -
нека да цъфти
на бузите ми
щастие!
© Хрис Все права защищены