Jan 4, 2014, 12:46 PM

Наричане 

  Poetry » Other
528 0 1

 

 

Топла, безснежна,

Новата година 

в очите ми се вгледа.

Хвърли три пиратки огнени - 

нека злото вдън земи

да е прогонено.

Шумно се разля шампанско

в чашите кристални -

нека да искри в любов

денят ми - 

и да бъде празник!

И целувка неочаквана 

ми прати -

 нека да цъфти 

на бузите ми 

щастие!

 

© Хрис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??