Нарисувах те
Със собствените си ръце
започвам стилно аз да те рисувам!
Вълнувам се като дете…
Там, в картината ще те жадувам!
Живота ми болнави,
искам аз чрез теб да излекувам!
В картината си, силно лековита,
целебно с тебе ще гладувам!
Не умея никак да рисувам,
сърцето ми само́ ще те изобрази!
И нежната му топла четка
моята любов безукорно ще отрази!
Нощта да бъде светъл ден…
Денят нощта бленувайки да изрази!
Образът - любов в сърцето - четка,
в картината ми точно теб онагледи!
© Манипулирам Все права защищены