Нарисувай ми,
дъга красива,
оцвети я,
с пролетните цветове,
подай ми я,
нека от близо да я водя,
искам за малко,
да се порадвам,
на красивите
и цветове,
поне за малко,
да избягам,
от сивото
ежедневие…
© Жулиета Стоянова Все права защищены