1 февр. 2018 г., 15:25

Нарисувай ми, художнико, тъга 

  Поэзия » Любовная
398 0 0

Художнико, нарисувай ми тъга.

С плачещи очи и устни тихи.

С тъмен залез цвят коса.

С изморени ръце, с ранено сърце.

Тънка снага, художнико, дай ѝ, гола я остави.

С молив остър, тъмносив графит я нарисувай, смутена в тъмното да се изгуби.

© Пламена Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??