1.02.2018 г., 15:25 ч.

Нарисувай ми, художнико, тъга 

  Поезия » Любовна
396 0 0

Художнико, нарисувай ми тъга.

С плачещи очи и устни тихи.

С тъмен залез цвят коса.

С изморени ръце, с ранено сърце.

Тънка снага, художнико, дай ѝ, гола я остави.

С молив остър, тъмносив графит я нарисувай, смутена в тъмното да се изгуби.

© Пламена Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??