Feb 1, 2018, 3:25 PM

Нарисувай ми, художнико, тъга 

  Poetry » Love
399 0 0

Художнико, нарисувай ми тъга.

С плачещи очи и устни тихи.

С тъмен залез цвят коса.

С изморени ръце, с ранено сърце.

Тънка снага, художнико, дай ѝ, гола я остави.

С молив остър, тъмносив графит я нарисувай, смутена в тъмното да се изгуби.

© Пламена Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??