17 янв. 2008 г., 19:58

Наркоман 

  Поэзия » Гражданская
825 0 6

Строени в редица, наркоманни бригадири,

в юмрук ръката си стиснете, всяка вена да се види.

Бодете горящо, неспящо, немито, сърдито,

с поглед бездушен, въздушен, чуплив, пресметлив.

 

Приятел в беда - е приятел наистина,

но приятел с трева, те боде ненаситно.

Набити, навити, леки и крехки,

острите мостри - гъвкави, меки.

 

Понякога от  това ме хваща страх...

Понякога ми се приисква да не бях...

© Милица Игнатова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??