3 нояб. 2013 г., 19:34

Насаме с вятъра 

  Поэзия » Другая
413 0 5

НАСАМЕ С ВЯТЪРА

 

(на всички безмоторници)

 

                        Крачка напред  и на крила.

                        Секва дъхът във гърлото сухо.

                        Трескав взорът е към синевата,

                        но летя, наистина летя!

 

                        И тогава идваш ти:

                        поемаш ме, обгръщаш ме

                        и ето, заедно сме,

                        вплетени един във друг.

 

                        Захласвам се по поривите твои,

                        с косите ми се заиграваш ти,

                        шептиш ми щуротии във ухото,

                        издигаш, спускаш ме – летим!

 

                        Не искам с теб да се разделям,

                        понякога добър, а често лош,

                         вятърничав, като всеки вятър,

                        но в полета самотен, нямам друг.

 

 

 

© Лордли Милордов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??