18 июн. 2010 г., 09:05

Нашенски мондиал 

  Поэзия » Юмористическая
476 0 9

Не сме отново на световно,

ала не е това проблем.

И тука имаме готовност

в играта да се раздадем.

 

И по прехвърляне на топки,

взаимно да си бием шут,

и по засади, и по сглобки,

по сочене на атрибут...

 

По всичко сме си шампиони.

Защо в ЮАР да ходим чак,

като и тук – я как се гоним,

я как подлагаме си крак...

 

Кой влязъл е веднъж в играта,

един си има само зор:

как да финтира правилата...

След фал пък, хоп – и в друг отбор.

 

Че на световното ни няма,

така е – фактът си е факт.

Но гордост имаме голяма:

БГ трикът „САТЪР ОТЗАД”!

 

 

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??