Не сме отново на световно,
ала не е това проблем.
И тука имаме готовност
в играта да се раздадем.
И по прехвърляне на топки,
взаимно да си бием шут,
и по засади, и по сглобки,
по сочене на атрибут...
По всичко сме си шампиони.
Защо в ЮАР да ходим чак,
като и тук – я как се гоним,
я как подлагаме си крак...
Кой влязъл е веднъж в играта,
един си има само зор:
как да финтира правилата...
След фал пък, хоп – и в друг отбор.
Че на световното ни няма,
така е – фактът си е факт.
Но гордост имаме голяма:
БГ трикът „САТЪР ОТЗАД”!
© Борко Бърборко All rights reserved.