27 дек. 2017 г., 19:20

Наследство от обич 

  Поэзия
488 0 2

Наследство от обич

Понякога ви чувам във съня си,

усещам топлината ви дори,

ръцете ви ме галят и прегръщат

и тихо ми шептите "дъще, продължи"!

Ти, мамо, подари ми обичта си

и вярата в красивите неща,

доброто във света да търся само

и всичко истинско да пазя и ценя!

Ти, тате, подари ми онзи пламък,

да вярвам в своите мечти,

живота да обичам и да давам ,

смисъл да намирам, даже да боли!

Сега сте другаде, безкрайна е тъгата,

а най ми липсвате в онези дни,

когато щастието ми държи ръката

но знам… тогава греете във моите очи !!!

Диана Стоянова / Зареница/ 07.02.2016г.

© Диана Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??