3 сент. 2006 г., 22:30

НАСТРОЕНИЕ 

  Поэзия
526 0 3


Слънцето залязва.
Денят си отива.
Появяват се светулки
по две срамежливо.

Отпуснато лежи ръка
без да чака нещо тя.

И толкова много синьо
в морето,
небето
и по някого в сърцето...

Две светулки в нощта,
без да ги интересува светът,
танцуваха нежно

танца на Любовта.

 

27.08.06

© Вили Тодоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??