8 авг. 2009 г., 12:03

Настроение 

  Поэзия
392 0 8

          Настроение

 

Всяка дума в бездумие чезне,

преди в сърцето да легне.

Всяка болка безболие дири -

не й трябват суетни кумири.

Всяка обич от обич се сгрява -

без отзвук сърцето ранява.

Любовта е любов и тогава,

когато ранени спасява.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

© Стойна Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??