Настроение
Всяка дума в бездумие чезне,
преди в сърцето да легне.
Всяка болка безболие дири -
не й трябват суетни кумири.
Всяка обич от обич се сгрява -
без отзвук сърцето ранява.
Любовта е любов и тогава,
когато ранени спасява.
© Стойна Димова Всички права запазени