Aug 8, 2009, 12:03 PM

Настроение 

  Poetry
391 0 8

          Настроение

 

Всяка дума в бездумие чезне,

преди в сърцето да легне.

Всяка болка безболие дири -

не й трябват суетни кумири.

Всяка обич от обич се сгрява -

без отзвук сърцето ранява.

Любовта е любов и тогава,

когато ранени спасява.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

© Стойна Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??