4 апр. 2013 г., 22:09  

Настроение 

  Поэзия » Другая
658 0 1

 

Огледа се слънцето

на минзухарите в чашките.

Във жълто-оранжево

поляните грейнаха.

Събуди и зрънцето,

повика кълвача,

покани южняка

с топъл глас да попее.

 

Поспря край оградите,

погали дърветата,

усмихна се някак си

ласкаво-свойски.

Облякох си дрехата

пролетно-светла,

когато надникна

и в моя прозорец.

 




© Юлия Барашка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??