Apr 4, 2013, 10:09 PM  

Настроение 

  Poetry » Other
665 0 1

 

Огледа се слънцето

на минзухарите в чашките.

Във жълто-оранжево

поляните грейнаха.

Събуди и зрънцето,

повика кълвача,

покани южняка

с топъл глас да попее.

 

Поспря край оградите,

погали дърветата,

усмихна се някак си

ласкаво-свойски.

Облякох си дрехата

пролетно-светла,

когато надникна

и в моя прозорец.

 




© Юлия Барашка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??