20 нояб. 2014 г., 08:06

Натюрморт 

  Поэзия » Другая
653 0 12


Натюрморт


Вали. Чадърите 

прихлупват човешките съзнания.

Пълзят по склоновете на живота

все още сънените им терзания.

 

Замерват с крачките си утринта.

Разделят я на опознати езерца.

Тях, все някак си, ще ги преплуват,

или пък ще ги прескочат,

когато няма как да ги заобиколят.

 

Усмихвам се. На себе си. На Теб.

Не знам, за кой ли път, къде дъждуваш,

но вярвам, че в извивките на мисълта

е хубаво на топличко да съществуваш.

© Лина - Светлана Караколева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??