28 июл. 2007 г., 12:48

НАУЧИ МЕ 

  Поэзия
2924 0 46
                                    Научù ме


Научù ме с усмивка да срещам лъчистото слънце,
да милвам с ръце синевата,
любов да раздавам със шепи, не зрънце по зрънце,
по ведрост сияйна да бъда прилична с зората...

Научù ме с очи да рисувам пастелени багри,
разпръснати ярко във цветна дъга,
преди да си тръгнеш със стъпките бавни,
научù ме да свикна да бъда сама...


14.04.2006г.

© Гергана Шутева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??