19 авг. 2009 г., 18:11

Научи се 

  Поэзия » Любовная
903 0 2

Имах тебе. Имах те за малко.

Повярвах аз на думите омайни.

Не те изгубих. Ти изгуби! Жалко!

Отрови ме с лъжите си безкрайни!

 

Какво сега? Нима не съжаляваш

за нежността, с която те дарих?

Научи се истински да се раздаваш!

На честност в любовта се научи!

 

Когато си добър, ела отново

и протегни с копнеж към мен ръце!

Когато разбера, че съм готова,

пак ще ти дам моето сърце!

© Катерина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ех това сърце, колко чувства има в него. Пази го.
  • Хубави стихове си написала,харесах ги!
    Но не си давай сърцето. Лъжеца си остава лъжец!
Предложения
: ??:??