14 июн. 2019 г., 21:07

Научих се 

  Поэзия » Для детей
473 0 0

Мамо, мамо, днес се научих  да чета,
вече света мога да го покоря.
Само дай ми шарената книжка ,
че да я зачета.


Мамо, ще стана някой ден писател,журналист,
клоун или пианист.
С тате аз ще се науча 
с инструменти да боравя,


Мамо, някой ден може би  ще стана техник, учител или лекар,
само мамо научи ме, как да стана зъболекар.
Научи ме, да съм силен, да съм смел, да бъда винаги добър.
Да бъда мамо този, който знаеш че ще съм!

© Еленка Гишина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??