13 сент. 2022 г., 09:52

Навярно 

  Поэзия » Философская
234 0 2

Навярно нявга съм обичал.

Съчинявал съм балади.

След някоя девойка тичал

и съм правил серенади.

 

Навярно в къщи съм стоял

обсебен, но отблъснат.

Физически, макар и цял,

отвсякъде разпръснат.

 

Навярно планове кроил

за бъдеще различно.

В душата болката стаил,

без да я взимам лично.

 

Навярно туй съм преживял,

погледнал съм напред.

Па май съм и останал цял,

изглеждам си наред.

 

Навярно няма да се върне

изминалото време,

във мъгла да ме обгърне.

То не, че ми и дреме!

 

Вече съм се примирил.

Всичко е елементарно.

Все пак, оставам си дебил

или мъдрец. Навярно!

 

© Георги Янков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??