7 янв. 2018 г., 21:00

Навярно нощта те тревожи 

  Поэзия » Философская
365 0 0

Навярно нощта те тревожи...

не бой се... ще дойде денят...

ще грейне усмихнато слънце...

ще бъде край теб светлина...

© Андрей Андреев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??