12 мар. 2022 г., 10:09

Навън е пролет 

  Поэзия » Любовная
297 0 0

     

   Навън е пролет

 

Навън е пролет, красота,

случайно срещнах те сега,

блестят очите ти красиви,

сърцето грабват мълчаливи.

 

Мираж ли е това не знам,

но образът на пролет там,

ме връща в спомени далечни,

донесли поривите вечни.

 

И ето сипят се лъчи

по твоето лице, коси

и пролетта е подранила,

и чудото е сътворила.

 

Дървета, пролетни цветя,

във тях живее любовта

и падат цветовете бели –

в душата чувства закъснели.

             Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??