5 мар. 2007 г., 11:44

Навън вали../на Иво/ 

  Поэзия
807 0 0
Навън вали... всичко е потънало в мрак,
а аз в нощта мечтая теб да зърна пак...
Но те няма и в мен боли,
мисълта за тебе ранява душата ми... КЪРВИ!
Обичам те до болка аз и от тебе имам нужда в този час!
Но... те няма, погълнала те е нощта и в зли окови
сграбчила те е, като смъртта...
Обичам те - повтарям аз насън,
за тебе ще мечтая, докато ме има вън...
и колкото и далече да си ти,
вярвай ми - ОБИЧАМ ТЕ! Помни го ТИ!!!...

© Мира Любенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??