5.03.2007 г., 11:44 ч.

Навън вали../на Иво/ 

  Поезия
792 0 0
Навън вали... всичко е потънало в мрак,
а аз в нощта мечтая теб да зърна пак...
Но те няма и в мен боли,
мисълта за тебе ранява душата ми... КЪРВИ!
Обичам те до болка аз и от тебе имам нужда в този час!
Но... те няма, погълнала те е нощта и в зли окови
сграбчила те е, като смъртта...
Обичам те - повтарям аз насън,
за тебе ще мечтая, докато ме има вън...
и колкото и далече да си ти,
вярвай ми - ОБИЧАМ ТЕ! Помни го ТИ!!!...

© Мира Любенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??