15 янв. 2006 г., 12:22

Навън вали отново... 

  Поэзия
799 0 1
Навън вали отново…
И в моята душа вали…
Дъжд пороен…
Поне сълзите ми скри…

Сълзи – отново по тебе,
Сълзи на болка и любов,
Сълзи, сякаш на малко дете,
Тъжно в живота суров…

Това сега е в моята душа,
Това след теб остана…
Аз, уви, отново съм сама…
Тъгуваща по любовта измама…

© Бет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??