Лепят се етикети,
раздават се съвети,
някой журира,
друг се самопрезентира,
трети рамки слага,
и нива налага.
🐒
През прозореца
денят наднича,
слънцето усмихнато
лъчите си съблича,
люлякът цъфти,
детска глъч ехти.
🍀 🌷 🐞
Времето лети,
днес е вчера,
утре предстои,
от словесните войни
никой не печели,
но пък може да боли...
🍷 🤗
© П Антонова Все права защищены