Сватбено
На Деница и Георги
Сложете си най-звънките вериги,
които ще ви свързват отсега нататък
и в тъжните, и в радостните мигове,
за да бъдете винаги заедно.
Свети Георги да ви пази от лошото,
Денница да зарява росата ви,
да е светло вашето ложе,
за да светят децата ви
с русия вятър на равнината
и със сините ласки на морето,
с бриза на много приятели
и с порив за вечност!
Е, хайде, наздраве!
И щастливо плаване!
21.09.09г.
„Бриз – 2” Варна
© Ангел Веселинов Все права защищены