17 янв. 2017 г., 08:52

Назряла 

  Поэзия » Любовная, Эротическая
723 3 7

Назряла съм, ела ме откъсни.

Като плода греховен съм – така неустоима.

И устните си в мене жадно впий,

засукал соковете ми неутолимо.

Плъзни се с дланите по хълмовете ми –

във шепата ти точно ще прилегна.

И с пръсти леко притисни

желанието ми, че съм ти потребна.

Обвил стоманата във меката коприна,

ледът в гърдите на огън претопи.

Избягай! Скрий се в мойто име.

Открий се цял, тогава ме любù.

 

30/09/2014

© Надежда Тошкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??