17.01.2017 г., 8:52 ч.

Назряла 

  Поезия » Любовна, Еротична
716 3 7

Назряла съм, ела ме откъсни.

Като плода греховен съм – така неустоима.

И устните си в мене жадно впий,

засукал соковете ми неутолимо.

Плъзни се с дланите по хълмовете ми –

във шепата ти точно ще прилегна.

И с пръсти леко притисни

желанието ми, че съм ти потребна.

Обвил стоманата във меката коприна,

ледът в гърдите на огън претопи.

Избягай! Скрий се в мойто име.

Открий се цял, тогава ме любù.

 

30/09/2014

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??