15 мар. 2006 г., 12:14

НЕ! 

  Поэзия
808 1 2
Не, не те обичам разбери!
Не, не искам да съм с теб!
Не, дори не си мой тип!
Но, обичам да усещам как изгаряш когато ме докосваш!
Обичам да усещам страстта с която ме целуваш!
Да гледам очите ти докато си отивам!
Не, не искам да съм с теб!
Но, ми харесва да си мой!
Харесва ми когато знам че ме наблюдаваш!
Обичам да галиш всяка извивка от тялото ми!
Мисля, че вече ти казах, не изпитвам нищо към теб!
Не, не настояваи!
Не разбра ли?
Аз просто харесвам да те глеам как полудяваш от ревност когато ме видиш с друг!
Харесват ми опитите ти за скандали, които аз прекъсвам само с един страстен поглед!
Харесва ми да те притежавам - без да си мой...!
Сега разбра ли?
Да наистина си хубав, умен си и имаш всичко,но това не стига!
Пак ли неразбра....?!
Добре тогава ще ти го кажа така...
"За мен ти си поредната безследна игра!"

© Симона Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??