8 февр. 2008 г., 19:59

не  

  Поэзия » Любовная
460 0 0

Не ти казах,

че те обичам.

Не те целунах.

Не те прегърнах.

Гледах очите ти

и не видях

колко любов има в тях.

Не усетих топлината ти,

а колко силна бе тя.

Но нищо,

сега си имаш нея и си щастлив.

Нали това исках аз?

© Александра Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??