8 feb 2008, 19:59

не  

  Poesía » De amor
458 0 0

Не ти казах,

че те обичам.

Не те целунах.

Не те прегърнах.

Гледах очите ти

и не видях

колко любов има в тях.

Не усетих топлината ти,

а колко силна бе тя.

Но нищо,

сега си имаш нея и си щастлив.

Нали това исках аз?

© Александра Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??