Feb 8, 2008, 7:59 PM

не  

  Poetry » Love
465 0 0

Не ти казах,

че те обичам.

Не те целунах.

Не те прегърнах.

Гледах очите ти

и не видях

колко любов има в тях.

Не усетих топлината ти,

а колко силна бе тя.

Но нищо,

сега си имаш нея и си щастлив.

Нали това исках аз?

© Александра Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??