8.02.2008 г., 19:59 ч.

не  

  Поезия » Любовна
437 0 0

Не ти казах,

че те обичам.

Не те целунах.

Не те прегърнах.

Гледах очите ти

и не видях

колко любов има в тях.

Не усетих топлината ти,

а колко силна бе тя.

Но нищо,

сега си имаш нея и си щастлив.

Нали това исках аз?

© Александра Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??