11 сент. 2021 г., 21:21

Не бива да изстива 

  Поэзия
758 0 0

 

България не е страна.
България е диагноза.
България е красота.
България е вид наркоза. 

 

България е земен рай.
България, герои има.
България е роден край.
България е несломима. 

 

България не е добре.
България ще се оправи.
България не е антре.
България е ген и нрави. 

 

България е кръстопът.
България е непонятност.
България е смисъл скъп.
България е необятност. 

 

България е светлина.
България е перспектива.
България е топлина.
Не бива нивга да изстива! 

 

© Валентин Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??