2 окт. 2012 г., 13:09

Не чуваш ли ... 

  Поэзия » Любовная
789 0 3

                                                 „Не чуваш ли, във мен  часовник цъка

                                                  и времето неистово изтича.

                                                  И тази красота ще стане мъка,

                                                  защото мостът между нас е ничии.”

 

                                                                АДСКАТА МАШИНА Митко Динев

 

Преди да стане мъка красотата

и времето да се озъби като куче

легни до мен, завий ми се с косата..

Каквото писано е... то ще си се случи.

 

Ти погледни ме с оня поглед само,

за мене дето пазиш го, за мене.

Като дете ще спя на твойто рамо

и ще сънувам влюбени вселени.

 

На сутринта светът ще е различен,

а Слънцето ще ближе нови  рани.

На себе си едва ли ще приличаме...

Една любов – въздишка  ще остане...

 

Защото мостът между нас е ничий,

отпускат ни се мигове броени.

Сега те моля яростно: „Обичай ме!”

За повече не ни остава време...

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=H2cBQDHy5us

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??