Ти знаеш ли каква е любовта,
нежна като момино лице,
чиста като майчина сълза,
вярна като детското сърце.
Това сега не е любов, нали?
В днешно време мъчат любовта!
Знам, че най-добре разбираш ти,
страдащия в болка и тъга.
И уж събират се за веселба,
младите, напиват се на екс,
после кой мъж търси, кой жена,
знаят само секс и секс, и секс...
И заедно са - не за любовта,
те мислят, че това любов е,
пушат наркотични вещества,
за тях светът напълно нов е.
Изменя се човешката съдба,
всичко днес опира до пари,
но такава е реалността,
истина дори и да боли.
И днес е с един, а утре е с друг,
след година заменя го с нов,
боже, кажи ми, аз ли съм луд,
или това съвсем не е любов.
© Иван Бодуров Все права защищены