Apr 6, 2018, 1:08 PM

Не е любов! 

  Poetry » Love, Civilian, Other
452 2 0

Ти знаеш ли каква е любовта, 

нежна като момино лице, 

чиста като майчина сълза, 

вярна като детското сърце.

 

Това сега не е любов, нали?

В днешно време мъчат любовта! 

Знам, че най-добре разбираш ти, 

страдащия в болка и тъга. 

 

И уж събират се за веселба, 

младите, напиват се на екс, 

 после кой мъж търси,  кой жена, 

знаят само секс и секс, и секс... 

 

И заедно са - не за любовта, 

те мислят, че това любов е, 

пушат наркотични вещества, 

за тях светът напълно нов е.

 

Изменя се човешката съдба, 

всичко днес опира до пари, 

но такава е реалността,​

истина дори и да боли. 

 

И днес е с един, а утре е с друг, 

след година заменя го с нов, 

боже, кажи ми, аз ли съм луд, 

или това съвсем не е любов. 

 

 

 

 

 

 

 

 

​​​​​​

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Иван Бодуров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??