18 апр. 2017 г., 23:11

Не е нужно 

  Поэзия » Любовная
906 1 0

Затварям очи – вече съм с теб.

Прегръщаш ме.

Целуваш ме.

Нежно и страстно.

 

Прокарваш пръсти,

през моите руси коси.

Цялата настръхвам,

вече съм твоя.

 

 

Твоите устни познават,

всяка частица от моето тяло -

всяка бенка, всяко несъвършенство.

Превръщат го в съвършенство.

 

Отварям очи, теб те няма.

Все още съм настръхнала...

Не е нужно да ме докосваш,

За да усещам допира ти.

 

 

 

 

© Димитрина Русенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??