17 февр. 2010 г., 11:09

Не го чети! 

  Поэзия » Другая
921 0 13

               На Веси Савова!

Тиха лудница моята стая.
Вече от няколко дни
на криеница играем
с лошите новини.

Свива се времето, свива.
Станало е на хапче.
Гълтам го - и то щастливо,
че го не виждат да плаче.

А стихчето е писано в миг на
слабост, дорде не речеш.
Ама нали ти намигнах,
изобщо да го не четеш)))

© Райчо Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??