Feb 17, 2010, 11:09 AM

Не го чети! 

  Poetry » Other
917 0 13

               На Веси Савова!

Тиха лудница моята стая.
Вече от няколко дни
на криеница играем
с лошите новини.

Свива се времето, свива.
Станало е на хапче.
Гълтам го - и то щастливо,
че го не виждат да плаче.

А стихчето е писано в миг на
слабост, дорде не речеш.
Ама нали ти намигнах,
изобщо да го не четеш)))

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??