5 мар. 2006 г., 12:45

не идваш във съня ми.. 

  Поэзия
808 0 3

С очите галя небесата,
с усмивка утрото посрещам
със стих се будя и заспивам
в съня си нощем те намирам.
В безсъние,когато гасна
не идваш ти,не идваш във съня ми...
И призори когато се изправя
със тънка роба,наметната едва
излизам вън на старата тераса
и чакам ,чакам сутринта.
Тя идва,светла и омайна.
С очи я галя и шептя,
как тази нощ не спах
и как в съня ми ,не дойде ти.
А утрото ми се усмихва
нали е по-мъдра от ноща
и лъч в  косите ми заплита
"Сънувай я,сънувай любовта"
Навън е светло и красиво
разстила се деня,
очите си затварям и те чакам
да дойдеш ти,да дойдеш във съня.





© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??